Diskuse (Preview zápasu) - Sigma United
Sigma Fans ®

13.06.2024, 1 člověk online

    | registrovat

Diskuse (Preview zápasu)

*

*

*

Pole označená * jsou povinná.

23.03.2012 17:12

Petr Řekva Kopečný (pereko)

Preview zápasu

Snažím se nějak dělat takový ty představení soupeře, takže pokud má někdo připomínky nebo se mu to nelíbí, tak mi může semka napsat, co změnit a jak vylepšit. Tady se nemaže tady se konstruktivně kritizuje

23.03.2012 17:22

Petr Hořák (3 - 7)

Re: Preview zápasu

Třeba by se to pokaždé mohlo napsat tak, abysme vyhráli. To je myslím konstruktivní kritika,ni?

23.03.2012 17:25

Petr Řekva Kopečný (pereko)

Re: Preview zápasu

Ale my vyhrajeme, dame 3 fiky a vyhra sa Ale jestli pokazdy kdyz neco napisu prohrajeme tak s tim seknu

23.03.2012 19:42

Tomáš Ostřanský (fantozzi)

Re: Preview zápasu

Zase jsem to vydal jako ja, ze?

23.03.2012 20:11

Ivan Horváth (ivanh)

Re: Preview zápasu

az na par peklepu a obcas chybi carka je to uper napsany,pochvala.myslim,ze se to neda srovnavat s predstavenim na oficialkach,kde funguje ctrl c a ctrl v a jen se prepise souper,vysledky,cas,misto a pocasi :-P

23.03.2012 20:15

Ivan Horváth (ivanh)

Re: Preview zápasu

mozna by bylo dobry pred kazdym zapasem zalozit novy dotaz tady,kde by vsichni napsali napady co mame spolecnyho s tim danym tymem,stejne jako tomu bylo s libercem.

23.03.2012 22:51

Tomáš Ostřanský (fantozzi)

Re: Preview zápasu

dobrej nápad, možná by se ten dotazník dal napsat jako článek a psalo se to do komentů, taky by se dalo využít facebooku. Ivane, za 1 ;-)

23.03.2012 22:59

Tomáš Ostřanský (fantozzi)

Re: Preview zápasu

Jinak, jak říká Řekva. Kritizujte, pište podněty, navrhujte. Co půjde a bude se zdát přínosný, pokusíme se realizovat. Neděláme stránky pro sebe a nemyslíme si, že jejich sledování je výsada. Co se technického zázemí, co nevidět bude (a to bez přehánění) na špičkové úrovni. Dál se pak budeme snažit co nejvíc vychytat i softwareovou stránku věci a stranou nezůstane ani design.

23.03.2012 23:44

Ivan Horváth (ivanh)

Re: Preview zápasu

ted me tak jeste napadlo,ze by se dalo do clanku dopsat,ze hriste na stinadlech bude znat do detailu pavel dreksa,ktery pri hostovani v usti na nem hraval domaci utkani.pres velkou konkurenci se vsak na hriste pravdepodobne tentokrat vsak nedostane.

24.03.2012 10:30

Petr Řekva Kopečný (pereko)

Re: Preview zápasu

IvanH: Tak ono by se o spojeni teplic a usti dalo napsat mnohem vic, ale clanek by mel mit nejakou svoji delku, a tu nepresahovat. Malokdo cte dlouhe romany. Vetsi servery treba clanek rozdeli do podstranek a pak se tim listuje.

24.03.2012 11:34

vaclavprospal

Re: Preview zápasu

jen tak dál

24.03.2012 11:46

Tomáš Ostřanský (fantozzi)

Re: Preview zápasu

každopádně jsem tam větičku s Dreksou dopsal, díky.

Zpět na přehled vzkazů


© 2015 sigmaunited.cz a weboveprezentace.com